Marjanović: Bastać ne sme da izađe na izbore Tanjug

Objavljeno: 13.02.2020. 11:24 Izmenjeno: 13.02.2020. 12:25

Zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović ocenio je da aktuelni predsednik opštine Stari grad Marko Bastać ne sme da izađe na izbore jer zna da nema podršku građana te beogradske opštine.

„Kontradiktorne izjave Marka Bastaća, Saše Paunovića i Nebojše Zelenovića nam govore da se u Savezu za Srbiju zapravo sve vreme bore jedni protiv drugih i da nema jedinstvenog stava o bojkotu izbora i da je njihova najava bojkota već doživela potpuni fijasko“, naveo je Marjanović u saopštenju.

Predsednik opštine Stari grad i predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Marko Bastać objavio je sinoć da će bojkotovati lokalne izbore na toj opštini.

Marjanović navodi da se na primeru međusobne borbe u Savezu za Srbiju možee zaključiti na šta bi ličila Srbija kada bi na vlast ponovo došli političari iz Saveza za Srbiju, poput Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića.

On ocenjuje da građani danas imaju više nego jasan izbor između politike predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, koja, kaže, vodi ka boljem životnom standardu, ka otvaranju novih fabrika, radnih mesta, izgradnji infrastrukture ili „destruktivne i nepredvidive“ politike Saveza za Srbiju.

Marjanović navodi i da su poslednje četiri godine Starograđani na čelu opštine Stari grad imali bahatog, nesposobnog i korumpiranog predsednika opštine koji je, kaže, opštinu podredio destruktivnoj politici Dragana Ðilasa i Saveza za Srbiju, a ne interesima građana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Slab sneg

Trenutna temperatura 0°C

Slab sneg

Subota
Sneg

Max: 1°C
Min: 0°C

Sneg

Vremenska prognoza za 5 dana