Manjak:Mržnjom protiv rezultata SNS-a Studio B

Objavljeno: 03.12.2019. 17:53 Izmenjeno: 03.12.2019. 17:53

Đilas, Obradović, iz nedelje u nedelju dokazuju da su laž i mržnja jedino što nude i čime se bore protiv rezultata koje je Srpska napredna stranka ostvarila, poručuje Nemanja Manjak.

Nemanja Manjak, član Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke saopštio:

Patološki lažov, cirkuzant i pajac tajkuna Đilasa, Boško Obradović, iz nedelje u nedelju nam dokazuje da su laž i mržnja jedino što nude i čime se bore protiv rezultata koje je Srpska napredna stranka ostvarila.
Boško Obradović ne može da pobegne od autoprojekcije pa su mu omiljeni termini „klan“, „afera“, „mafija“, „laž“ i „krađa“. Uostalom kako verovati čoveku koji je bestidno opljačkao Hilandar, koji je naredio prebijanje sopstvene odbornice, komandovao da se kamionom pregaze policajci, tukao novinarke i članice RIK-a.
Sve više je očigledno da na sve načine želi da skrene temu sa pitanja koja se mesecima upućuju njegovom šefu Đilasu, a na koja do danas nismo dobili odgovor.
Pa ponavljam pitanja Obradoviću kako je Đilas došao do 619 miliona evra profita u svojim firmama, dok je bio direktor Narodne kancelarije, pa ministar za nacionalni investicioni plan, pa gradonačelnik, kao i odakle Đilasu 105 miliona evra prihoda i 25 miliona evra u nekretninama, ako je u politiku ušao kao propali preduzetnik iz Češke sa „tričavih” 74.000 evra.
Ne birate sredstva da dođete do cilja, pa u toj besramnoj borbi za vlast Đilas, Jeremić, Obradović i razne Tepićke, služe se gnusnim lažima i napadima na policiju, a u osnovi toga leži napad na Vučića, Stefanovića i njihove porodice.

Služba za informisanje

Srpska napredna stranka

Gradski odbor Beograd

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 14°C

Slaba kiša

Utorak
Mogući pljuskovi

Max: 18°C
Min: 11°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana