Malović:Vidi se odakle vetar duva i čiji je Belivuk bio saradnik Tanjug

Objavljeno: 22.07.2021. 14:01 Izmenjeno: 23.07.2021. 09:13

Članica Predsedništva SNS Vladanka Malović reagovala je na tekst KRIK-a u kome prenosi transkript iskaza Veljka Belivuka konstatacijom da je lepo da se ponovo vidi odakle vetar duva i čiji je Belivuk bio izvršilac.

„Kada dobiješ ceduljicu od stvarnih zaštitnika koga da predstaviš kao saradnika, a koga kao protivnika, pa ga trapavo izvedeš, prilično je žalosno. Ovi što su planirali da postanu gospodari Srbije još jednom su pokazali da su mnogo bahati i bolesni, ali i veoma glupi. Možda bi neko i poverovao u vašu režiju da vaš brat Velja nije rekao da nema veze sa onolikim monstruoznim ubistvima“, napisala je ona na Instagrmu.

Portal KRIK objavio je danas da je došao u posed transkripta saslušanja u kome je Veljko Belivuk, vođa organizovane kriminalne grupe, koja se, između ostalog, tereti za ubistva i trgovinu drogom, negirao je da je ubica, ali je govorio o svom navodnom odnosu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i drugim ljudima iz SNS, kao i da su mu Vučić i njegovi saradnici tražili više usluga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 30°C

Delimično oblačno

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 32°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana