Mali:Brisali smo granice između opština Tanjug

Objavljeno: 19.02.2018. 18:55 Izmenjeno: 19.02.2018. 18:55

Tokom današnje posete porodicama na Čukarici, član Predsedništva SNS Siniša Mali istakao da su rezultati odgovorne gradske vlasti u protekle četiri godine vidljivi na svakom koraku, da je urađeno mnogo, ali da nije bilo moguće rešiti u tako kratkom roku sve probleme budući da postoje naselja u koja po 50 godina nije ulagano.

„Za tim SNS Beograd je i krug dvojike, ali i Sopot, Mladenovac, Jajinci, Ripanj, Mali Mokri Luk, ali i svako naselje ovde na Čukarici, od Železnika, preko Sremčice do Rušnja. Brisali smo granice između opština, ulagali smo i radili svuda jednako, jer ma gde da građani žive imaju pravo na osnovne stvari-asfalt, vodovodnu i kanalizacionu mrežu, na dom zdravlja u blizini, školu i vrtić“, rekao je Mali.

On je dodao da je odluka Vlade RS i Grada Beograda o smanjenju penzija, pomogla da se Srbija i Beograd izbave iz bankrotstva i stečaja, te da je Beograd danas stabilan i konsolidovan grad, i da možemo da razmišljamo o novim investicijama.

Mali je na kraju zaključio da samo tim odgovornih ljudi, koje kandiduje Srpska napredna stranka na listi „Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd!“, može da nastavi modernizaciju Beograda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana