Mali i Đurić potpisima podržali listu oko SNS

Objavljeno: 04.03.2016. 21:08 Izmenjeno: 04.03.2016. 21:08

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i član predsednštva SNS Marko Đurić podržali su večeras svojim potpisima listu stranaka okupljenih oko SNS na predstojećim izborima „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“.

Mali je u Opštinskom odboru SNS na Vračaru rekao da želi svojim potpisom da podrži izbornu listu SNS za parlemantarne izbore i politiku, viziju i energiju Aleksandra Vučića, kao predsenika SNS i predsednika Vlade.

„U protekle dve godine ova vlada i predsednik Vlade je pokazao da ima mogućnosti, želje i znanja da pokrene proces reformi da otvorimo nova radna mesta i nove fabrike, i nikada bolji međunrodni ugled Srbija nije imala. Završavamo autoputeve i radimo na obnovi bolnica, vrtića, škola“, rekao je Mali.

On je naglasio da je to je buućnost koju želi za sebe i za svoju decu.

„Ukoliko se svi ujedinimo na predstojećim izborima i svi stanemo zajedno iza ove vizije, tako ćemo brže i bolje uspeti da stvorimo modernu državu, modernu Srbiju, ekonomski jaku kojoj svi težimo“, poručio je Mali.

Đurić, koji je i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju rekao da se 24. aprila Srbija ujedinjuje oko nastavka promena u zemlji i jačanja institucija, ekonomije i međunarodnog položaja zemlje.

On smatra da se 24. aprila neće održati samo obični izbori, već da će se u Srbiji tog dana održati referendum.

„Da li ćemo da nastavimo sa obnovom i jačanjem naše zemlje ili, kao što žele političke stranke koje smo imali prilike da vidimo u periodu do 2012, da Srbija može da bude suočena sa vlašću tajkuna sa ekonomskom oligarhijom koja želi da je razgrađuje, sa svim onim štetnim procesima, uključujući i srozavanje ugleda naše zemlje u svetu koji su se dešavali do 2012. godine“, naveo je Đurić.

On je poručio da 24. arpila Srbija pobeđuje i bira svoju budućnostii i da će građani Srbije udruženi u SNS odneti zasluženu pobedu za budućnost.

Srpska napredna stranka započela je veceras širom Srbije prikupljanje potpisa građana za izbornu listu „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ na predstojećim izborima.

Na listi „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, pored napredanjaka, biće i Socijaldemokratska partija Srbije, PUPS, Nova Srbija, Pokret socijalista, Srpski pokret obnove, Srpska narodna partija, Pokret snaga Srbije i Samostalni DS S.

Vesić pozvao sve građane da podrže listu

Gradski menadžer i član SNS Goran Vesić podržao je danas potpisom izbornu listu „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“.

Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, Vesić je podršku izbornoj listi dao u sedištu opštinskog odbora SNS Vračar u Njegoševoj ulici. Posle potpisivanja liste Goran Vesić je rekao:

„Srbija 24. aprila bira ko će biti njen premijer u naredne četiri godine, odnosno da li će to biti Aleksandar Vučić ili Bojan Pajtić i Sanda Rašković Ivić. Glas za listu ‘Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje’ je glas za jedinstvo zemlje, glas za nova radna mesta, glas za stabilnu Srbiju koju poštuje svet, glas za siguran život u zemlji u kojoj se ceni i poštuje rad i za zemlju kojom ne vladaju tajkuni. Zato pozivam sve građane da glasajući za Aleksandra Vučića podrže Srbiju“, rekao je Vesić posle potpisivanja liste.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 23°C

Vedro

Ponedeljak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 26°C
Min: 17°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana