Mali: Bez jakih žena nema jake Srbije Tanjug

Objavljeno: 08.03.2022. 13:57 Izmenjeno: 08.03.2022. 13:57

Siniša Mali je naglasio da žene najbolje znaju šta znače i koliko su važni mir i stabilnost, i da zato podržavaju Aleksandra Vučića jer on to garantuje.

Lista “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” povodom Međunarodnog dana žena organizovala je skup posvećen ženama, na kome su govorili doc. dr Marija Zdravković, prof. dr Stojan Radenović, Irena Vujović, Nevena Ðurić, Siniša Mali i Aleksandar Šapić.

Prema rečima dr Zdravković žene su odane, vredne i posvećene u svakom poslu, a u prilog tome je navela da su u oblasti zdravstva više zastupljene žene.

„Važno je što se na listama vodilo računa o zastupljenosti žena“, rekla je Zdravković i dodala da je ponosna što se nalazi na listi “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”.

Prof. Radenović je naglasio da žene slavimo svaki dan, ne samo danas i kao profesor matematike ističe da je i matematika ženskog roda.

„Žene su blago koje krasi ovaj svet i mi moramo da uradimo sve da im život načinimo lepšim i boljim“, rekao je prof. Radenović.

Irena Vujović je istakla da žene u Srpskoj naprednoj stranci imaju veliku podršku i pomoć predsednika Vučića i dodala da upravo u Vladi danas imamo veliki broj žena na funkcijama, kao što imamo na čelu Vlade predsednicu Anu Brnabić.

Nevena Ðurić je podsetila da je iz Kruševca i dodala da su u njenom okrugu žene predsednice u većini opština, i da je to pokazatelj kako žene mogu da budu na odgovornim funkcijama i da dobro rade svoj posao.

„Bez jakih žena nema ni jake Srbije“, rekao je Mali.

Šapić je govoreći o ženama naglasio da su one te koje daruju život i da je to najveći razlog za poštovanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 16°C

Pretežno oblačno

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 22°C
Min: 14°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana