Majski računi sa QR kodom Beoinfo

Objavljeno: 16.06.2020. 09:03 Izmenjeno: 16.06.2020. 09:03

Nakon puštanja u rad najsavremenijeg sistema za instant plaćanje – IPS NBS sistema, potrošači u direktnoj naplati kod JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” moći će da svoje obaveze, počev od majskih računa, izmire skeniranjem IPS QR koda.

Kako je navedeno u saopštenju iz ovog preduzeća, namera je da se korisnicima olakša i pojednostavi postupak plaćanja računa, tako da je uz IPS NBS sistem za instant plaćanje potrošačima omogućeno da putem aplikacije za mobilno bankarstvo račune plate brzo i jednostavno skeniranjem IPS QR koda, istaknutog na računu. Preciznije, korisnicima je omogućena ušteda vremena prilikom plaćanja, budući da se automatski očitavaju neophodni podaci kao što su broj računa, iznos i poziv na broj, a nakon čega odmah može da se pristupi plaćanju računa.

U svakom trenutku korisnici u direktnoj naplati mogu da na sajtu ovog preduzeća (www.bvk.rs) imaju uvid u račune za utrošenu vodu, očitavanja vodomera, obračun utrošene količine vode, izdate račune i izvršene uplate, kao i stanje duga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 20°C

Delimično oblačno

Petak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana