Majka i sin Zorana Marjanovića uskratili iskaz tužilaštvu Tanjug

Objavljeno: 23.10.2017. 14:15 Izmenjeno: 23.10.2017. 14:15

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nastavljeno je saslušanje relevatnih svedoka, a majka osumnjičenog Zorana Marjanovića – Zorica Marjanović i sin Uroš neće davati iskaz po savetu advokata s obzirom na to da kao bliski srodnici imaju tu mogućnost.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nastavljeno je saslušanje relevatnih svedoka, a majka osumnjičenog Zorica Marjanović i sin Uroš neće davati iskaz po savetu advokata s obzirom na to da kao bliski srodnici imaju tu mogućnost. Isto su učinili prošlog ponedeljka Marjanovićevi otac i brat.

Danas u podne bi trebalo da budu saslušani kuma porodice Marjanović, Vera Vukomanović i policajac Boris Pucić.

Iskaz je u svojstvu svedoka prošlog ponedeljka dala je samo Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović. On je i pre hapšenja bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan na slobodu zbog nedostatka dokaza.

Za 30. oktobar planirano je ispitivanje još dva svedoka koje je za sada pozvalo tužilaštvo, a da li će ih biti još pokazaće tok istrage.

Marjanović se nalazi u pritvoru od hapšenja 15. septembra godinu i po dana od ubistva, koje se dogodilo 2. aprila 2016. godine.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj u Srbiji već godinu i po dana sa raznim verzijama o identitetu izvršioca, kao i načinima i mestu izvršenja zločina.

Marjanoviću se na teret mu stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu 16. septembra negirao je da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.Tada je, prema pisanju medija, rekao da je tog dana, 2. aprila 2016. bio sa suprugom i ćerkom u šetnji u Borči nakon čega je Jelena produžila na džoging a on se vratio sa ćerkom kući oko 15-16 sati.Nestanak supruge je prijavio oko 20 sati, a njeno telo je policija pronašla sutradan na nasipu u Borči.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 28°C

Vedro

Ponedeljak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 35°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana