Luka Maksimović ipak će izaći na gradske izbore Tanjug

Objavljeno: 22.02.2018. 09:46 Izmenjeno: 22.02.2018. 23:15

Nakon što je na inicijativu saradnika Dragana Đilasa Upravni sud zabranio listu Ljubiše Preletačevića Belog na beogradskim izborima, Luka Maksimimović ipak će izaći na gradske izbore. Naime, kako je i Maksimović sam potvrdio na društvenim mrežama, jedan njegov drug koji se nalazi na njegovoj listi promenio je ime i prezime i sada se zove Ljubiša Preletačević Beli.

Time, Ljubiša Preletačević Beli više nije imaginaran lik već stvaran čovek sa ličnom kartom, te je lista Luke Maksimovića važeća upravo proglašena.

Podsećamo,Djilas pokušao da obori listu Belog. Na žalbu Djilasovog člana Gradske izborne komisije, Upravni sud poništio listu Ljubiše Preletačevića Belog, odnosno Luke Maksimovića.Gradska izborna komisija dala Belom 48 sati da otkloni nedostatke.

Preletačević je nakon toga objavio spot na društvenim mrežama sa porukom za Dragana Đilasa:

„Dragane, ako vam je toliko stalo do mojih glasova, sve što treba da uradite je da kažete: “Meni i mojim drugarima iz opozicije je zinulo du** za tvoje glasove“, ja ću povući svoju kandidaturu. Sve vreme bacate priču, spinujete kako sam ja SNS-ov čovek i sada ulažete žalbu Upravnom sudu i ako mi odobre kandidaturu tek će onda da ide priča da sam SNS-ov covek. Samo recite: Zinulo mi je dupe za tvoje glasove i ja dajem rec – povući ću svoju kandidaturu!“.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana