Lončar:Tepić radi u interesu svojih patrona Tanjug

Objavljeno: 17.10.2020. 14:47 Izmenjeno: 17.10.2020. 14:47

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da bi bilo lepo da „za promenu vidimo Mariniku Tepić kako radi nešto konstruktivno i u interesu građana Srbije“, a ne, kako je naveo, isključivo svojih ličnih interesa i interesa „njenih tajkunskih patrona“.

Lončar je time reagovao na objavu Marinike Tepić da je tužila predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić i članove Kriznog štaba zato što, kako je navela, „zakonska komisija nikada nije osnovana“, kao i „zbog laži i obmana“.

Lončar je u izjavi za javnost naveo da, kad bi neko uzimao Mariniku Tepić za ozbiljno, verovatno bi danas pomislio da je lep i sunčan dan, „jer se njoj sve češće priviđaju stvari, koje je besmisleno i opovrgavati“.

„No, dobro je da postoji i neko poput nje, kojoj očajnička želja, a koja se granici sa agonijom, da se pošto-poto dokopa neke drzavne funkcije ne dozvoljava da makar po nekad predstavlja suvislu osobu. Izuzetak je samo blagajna Narodne skupstine gde joj nije problem da podize stotine hiljada dinara i mesecima posle rasformiranja Parlamenta“, poručio je Lončar.

Premijerka Srbije Ana Brnabić demantovala je danas navode Marinike Tepić da „krizni štab ne postoji“ i objavila zaključak Vlade Srbije o njegovom osnivanju.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 16°C

Pretežno oblačno

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 22°C
Min: 14°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana