Ljajić: Potvrđena koalicija sa SNS na svim nivoima

Objavljeno: 28.02.2016. 12:41 Izmenjeno: 28.02.2016. 12:41

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da se jutros sastao sa predsednikom Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem i da je tom prilikom potvrđena koalicija dve stranke na svim nivoima.

Ljajić je Tanjugu rekao da je SDPS izuzetno zadovoljna postignutim dogovorom, kao i da su na sastanku sa Vučićem otklonjene nedoumice koje su postojale u pojedinim opštinama.

„U skoro svim opštinama u Srbiji ćemo ići zajedno, izuzev tamo gde postoji dogovor o odvojenom nastupu, a sve u cilju ostvarivanja što boljeg rezultata za obe stranke“, kazao je Ljajić.

On je dodao i da je tokom sastanka sa liderom SNS utvrđen plan predstojeće kampanje, koja će biti usmerena na obilaske svih opština u Srbiji i razgovor sa građanima, u cilju prezentacije rezultata Vlade, ali i svega onoga sto namerava da se uradi u narednom periodu.

„Nas ne zanima da li će se opozicija ujediniti, da li će ići u jednoj ili više kolona. Za nas je najvažnije da vodimo pozitivnu kampanju koja će dovesti do takvog izbornog rezultata da koalicija predvođena SNS-om u kratkom roku samostalno formira vladu.

Ta vlada će konačno završiti proces tranzicije, koja u Srbiji traje punih 25 godina“, zaključio je Ljajić.

Lider SDPS je dodao da će kampanja biti teška i da će lista predvođena SNS biti meta svih drugih stranaka i lista, ali da je uveren da će građani prepoznati da je i u teškim uslovima ova vlada uspela da očuva stabilnost i sprovodi reforme.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 16°C

Delimično oblačno

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana