Lađević: Pretnje Vučiću bezbednosne službe moraju da shvate veoma ozbiljno Studio B

Objavljeno: 30.06.2018. 16:15 Izmenjeno: 01.07.2018. 22:44

Pretnje smrću, koje je predsedniku Aleksandru Vučiću uputio poslanik Slaviša Ristić, bezbednosne službe moraju da shvate veoma ozbiljno, rekao je za Studio B glavni i odgovorn i urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević. Ništa se ne dešava slučajno. Rešavanje kosovskog problema ulazi u foto finiš. Zapad pritiska Vučića da prihvati rešenje po kojem će Albanci dobiti sve, a Srbi ništa, što je, podseća Lađević, Vučić nebrojeno puta odbio kao apsolutno neprihvatljivo.

 

Srpska opozicija, za vreme čije vladavine smo izgubili Kosovo i Metohiju, ponaša se nekorektno i šizofreno. Oni očekuju da neko nadoknadi i pokuša da vrati izgubljeno, što je jako teško. Kada su pretnje smću Aleksandru Vučiću u pitanju, svi, kaže Lađević, a posebno bezbednosne službe, treba da ih shvate maksimalno ozbiljno.

Opozicija ne može da se ujedini ni kada napada Vučića, kaže Lađević. Jedni mu zameraju što rešava, drugi kažu da ne rešava kosovski problem. Jedni hoće, drugi neće referendum. Deo crkve meša se u politiku i sve to je, ocenjuje Lađević, deo pritiska u trenutku kada pregovori ulaze u folto finiš, a Zapad pokušava da nametne rešenje – Albancima sve, Srbima ništa!

Ovo nije prva pretnja i situacija nije nimalo naivna. Vučić je mnogima trn u oku, pre svega zato što je protiv zamrznutog konflikta i zalaže se da rešavanje kosovskog problema ne ostavljamo našoj deci, već da što pre dođemo do, za obe strane prihvatljivog, kompromisnog rešenja, kaže urednik Srpskog telegrafa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Sreda
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana