Lepše odrastanje uz kućne ljubimce Studio B

Objavljeno: 02.06.2018. 15:11 Izmenjeno: 03.06.2018. 20:04

Osma izložba kućnih ljubimaca u Zemunu tradicionalno je održana u OŠ „Petar Kočić“. Pored zabavnog dela programa pripadnici policijske brigade i čete konjanika prikazali su svoje umeće, a uz pomoć dresiranih pasa pokazali su kako se otkrivaju narkotici i eksploziv.

Psi koji su bili najbrojniji na izložbi defilovali su dvorištem škole u Zemunu, gde su sugrađani mogli da vide raznolikost rasa, od umiljatih, do malo većih i agresivnijih. Vlasnici su se trudili da na najbolji način predstave svoje kućne ljubimce. Bilo je tu i nekoliko mačaka, hrčaka, pa čak i kornjača.

Manifestacija iz godine u godinu raste i privlači ljubitelje kućnih ljubimaca iz cele opštine, što posebno raduje organizatore. Oni podsećaju da je ideja potekla od roditelja, a da su učenici sa oduševljenjem prihvatili da učestvuju i kao volonteri, ali i kao učesnici izložbe.

„Ovo je već osma godina kako organizujemo izložbu. Došli smo na tu ideju na savetu roditelja i tako je sve počelo. Opština Zemun preuzela je ulogu pokrovitelja manifestacije, a Studio B nas uvek podrži medijski. Trudimo se da decu lepo ugostimo i svako je dobrodošao“, rekao je Vladimir Ivetić, član saveta roditelja OŠ „Petar Kočić“.

U opštini Zemun poručuju da je važno da deca imaju kućne ljubimce koji će, sasvim sigurno, obeležiti njihovo odrastanje.

Zabavni i edukativni karakter manifestacije privukao je veliki broj sugrađana, a u opštini najavljuju da će slične izložbe kućnih ljubimaca nastaviti da organizuju i u drugim delovima Zemuna.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 18°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 20°C
Min: 7°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana