Krenuli međugradski vozovi Beograd – Pančevo, četiri dana besplatno tanjug

Objavljeno: 04.01.2023. 09:48 Izmenjeno: 04.01.2023. 10:59

Vožnja između železničkih stanica Pančevo Vojlovica i Pančevački most, odnosno manje table sa natpisom „Dunavski peron“, traje dvadesetak minuta.

foto tanjug

 

Vozovi od jutros ponovo saobraćaju na relaciji Beograd – Pančevo, a prva četiri dana vožnja je besplatna. Vozovi će saobraćati radnim danima, sa šest polazaka dnevno iz Beograda i Pančeva, po tri u jutarnjem i popodnevnom špicu, a kompozicije su sa 450 do 600 mesta. Posle promotivnog perioda, od 8. januara cena karte biće 150 dinara u jednom pravcu, a traži se rešenje kako bi za đake i studente cena bila niža, naveo je RTS. Vožnja između železničkih stanica Pančevo Vojlovica i Pančevački most, odnosno manje table sa natpisom „Dunavski peron“, traje dvadesetak minuta.

„Pan voz“ će saobraćati šest puta dnevno, radnim danima, sa po tri polaska u jutarnjem i popodnevnom špicu. Vožnja će trajati 30 minuta između stanica Pančevo Vojlovica i Pančevački most (Dunavski peron). Prodaja karata za „Pan voz“ počinje od 8. januara, po ceni od 150 dinara u jednom pravcu, a razmatra se mogućnost da cena za studente i đake bude niža. Vozovi su različitih kapaciteta, između 450 i 600 mesta, a kada budu nabavljene nove garniture, planiran je i veći broj polazaka na ovoj relaciji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana