„Kreativni svet malih Vračaraca“ studio b

Objavljeno: 05.10.2022. 12:35 Izmenjeno: 05.10.2022. 12:35

Projekat „Kreativni svet malih Vračaraca“ osmišljen je sa ciljem da deca upoznaju svet oko sebe, razvijaju kreativnost i neguju pozitivne vrednosti.

U nedelji posvećenoj deci Gradska opština Vračar obradovala je mališane nastavkom realizacije projekta „Kreativni svet malih Vračaraca“. Povodom obeležavanja nacionalne manifestacije „Dečja nedelja“, koja se realizuje svake godine tokom prve nedelje oktobra, sinoć je u galerijskom prostoru Opštine održana prva edukativno-kreativna radionica u okviru ovog projekta koji će trajati sve do kraja godine. Vesele i razdragane mališane uz široke osmehe i u dobrom raspoloženju dočekali su članovi Veća Gradske opštine Vračar Biljana Rakić, Marko Radunović i Predrag Đurić, kao i pomoćnik predsednika Opštine Kosta Malović.

 

„Želimo da deca rastu u sigurnom i podsticajnom okruženju u kojem će moći da ostvare maksimum svojih potencijala. Na radionicama koje realizujemo najmlađi će, uz igru i zabavu, steći znanje engleskog jezika, matematike, raditi na razvoju govora, dok će na likovnim, muzičkim i baletskim radionicama provoditi kvalitetno vreme sa svojim vršnjacima i sticati nova znanja i veštine. Mališani mogu pohađati samo jednu od ponuđenih radionica, ali ukoliko pokažu interovanje za neku drugu oblast, mogu preći na pohađanje druge. Gradska opština Vračar, ne samo u nedelji koja je posvećena deci, već tokom čitave godine sprovodi projekte kojima pruža aktivnu podršku porodici i roditeljstvu, kao što su podela bebi paketića novorođenim bebama, bezbednosno dečje auto sedište za prvi rođendan i druge akcije“, izjavila je Biljana Rakić i pozvala sve roditelje sa Vračara da prijave svoje mališane putem elektronske pošte radionice@vracar.rs ili popunjavanjem online upitnika na linku https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxGIiVFmJHPPGrqYmvGigI92SYRpSPDbRKuGWWO88vFDt11A/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

 

Projekat „Kreativni svet malih Vračaraca“ osmišljen je sa ciljem da deca upoznaju svet oko sebe, razvijaju kreativnost i neguju pozitivne vrednosti. Dok slikaju, pevaju, plešu, pričaju priče, uče brojeve i nove reči mališani se odlično zabavljaju, a ujedno usvajaju nova znanja, veštine i društvena pravila. Radionice se održavaju svakog radnog dana, u Galeriji Gradske opštine Vračar, u poslepodnevnim časovima.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana