Kraljica se saglasila sa odlukom Harija i Megan Tanjug

Objavljeno: 13.01.2020. 22:00 Izmenjeno: 13.01.2020. 22:00

Britanska kraljica Elizabeta Druga saopštila je da se saglasila sa željom princa Harija i njegove supruge Megan da vode nezavisniji život i da je na današnjem „kriznom sastanku“ dogovoren prelazni period tokom kojeg će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji.

Kraljica je u saopštenju navela da je današnji sastanak najviših članova kraljevske porodice na privatnom imanju Sandringem bio konstruktivan.

Dodala je da je dogovoren prelazni period tokom kojeg će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji, javlja AP a prenosi Tanjug.

Kraljica je napomenula da još ima pitanja koja treba rešiti, ali da želi da se tima pozabavi u narednim danima.

Kraljica Elizabeta Druga (93) pozvala je svog unuka princa Harija na „krizni sastanak”, kako bi razgovarali o budućim aranžmanima za njega i njegovu suprugu Megan, nakon iznenadne najave para da žele da se povuku iz kraljevskih dužnosti.

Sastanku na kraljičinom imanju Sandringam u Norfolku, na istoku Engleske, prisustvovali i Harijev otac princ Čarls, naslednik prestola i Harijev stariji brat, princ Vilijam.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana