Krajnović: Licemerno je sada slušati Ðilasa Studio B, Tanjug

Objavljeno: 10.10.2020. 14:38 Izmenjeno: 10.10.2020. 15:45

Članica GO SNS i narodna poslanica Marijana Krajnović izjavila je da je krajnje licemerno slušati Dagana Ðilasa, Borisa Tadića, Vuka Jeremića i druge kako bi sada nešto bolje ili drugačije uradlii, a kada su imali priliku nisu, kaže, uradili ništa.

„Dok oni govore neistine, mi ćemo nastaviti da radimo u interesu Beograda i Srbije, i za bolju budućnost svih naših građana“, istakla je Krajnović.

Ona je dodala da je, kako kaže, jedna od afera koja se vezuje za čelnike bivše gradske vlasti, predvođene Ðilasom, rekonstrukcija Bulevara kralja Aleksandra u kojoj je posao dobila drugoplasirana firma na tenderu. „Balkan gradnja, kao drugoplasirani ponuđač i sa znatno skupljom ponudom je dobila posao. Građani Beograda su ovu rekonstrukciju preplatili za čak 6 miliona evra. Čak su 2014. godine zbog sumnje za zloupotrebu službenog položaja uhapšeni tadašnji, ali i sadašnji, Ðilasov blizak saradnik Aleksandar Bjelić sa još osam osoba”, rekla je Krajnović.

Marijana Krajnović je dodala da „svi zaboravljaju da su tokom ove rekonstrukcije posečeni stogodišnji platani“.

“Čak 329 platana, koji su bili svojevrsni simbol Beograda, posečeno je. Iako su se mnogi građani tada bunili, molili tadašnje čelnike gradske vlasti da to ne čine, predstavnici tadašnje gradske vlasti su se oglušili o njihove molbe i nastavili po svom planu i u korist svojih ličnih interesa”, rekla je Krajnović.

Da podsetimo, danas u Beogradu postoji preko 56.ooo drvorednih stabala u 743 ulice. Osim toga, postoji još oko 400.000 stabala o kojima svakodnevno brine gradsko zelenilo, a koja nisu drvoredi, već se nalaze u parkovima i na drugim javnim površinama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 14°C

Vedro

Četvrtak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana