Kosteš:Glas za UDS je glas za evropsku Srbiju Tanjug

Objavljeno: 17.06.2020. 11:42 Izmenjeno: 17.06.2020. 11:42

Jedan od lidera Vojvođanskog fronta i Ujedinjene demokratske Srbije Bojan Kostreš pozvao je građane i građanke da glasaju za listu pod rednim brojem 7 jer se na njoj nalaze sve poltičke grupacije iz Vojvodine koje su za evropsku Srbiju.

Kostreš je je u Novom Bečeju istakao da se Ujedinjena Demokratska Srbija zalaže za ravnopravnu Vojvodinu u Srbiji koja je punopravna članica Evropske unije, saopštio je UDS.

„Mi želimo da se Vojvodina i Srbija nalaze u Evropskoj uniji. Vojvodina će biti ravnopravna u Srbiji i sastavni deo Evopske unije samo ako lista Ujedinjene demokratske Srbije, pod rednim brojem 7, ostvari dobar izborni rezultat na republičkim izborima“, istakao je Kostreš.

Kostreš je pozvao građanke i građane Vojvodine da glasaju za listu Ujedinjene demokratske Srbije.

„Pozivam građanke i građane Vojvodine da glasaju za Ujedinjenu demokratsku Srbiju, jer se sve relevantne političke grupacije koje dolaze iz Vojvodine, a zalažu se za njenu autonomiju, nalaze na ovoj listi“, naveo je Kostreš.

Na listi pod rednim brojem 7 nalaze se ljudi koji su se dokazali i u privatnom i u političkom životu, ali i mlade snage koje su spremne da se bore za građansku, demokratsku, evropsku Srbiju i bolji život svih njenih građana, dodao je.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 16°C

Vedro

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 19°C
Min: 13°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana