Kosmetske žrtve Rašiću: Pozivaš monstrume da te podrže Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 01. 10. 2019. 21:00:48

Udruženje „Kosmetske žrtve“ optužilo je lidera Progresivno-demokratske stranke i člana koalicije Sloboda Nenada Rašića za izdaju srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, reagujući na objavu njegovog predizbornog spota na albanskom jeziku u kojem za Srpsku listu kaže da je „politički monstrum“.

Iz tog udruženja su Rašiću poručili da je „Kosovar iz zločinačke tvorevine UČK Kosovo“, kao i da je „zaboravio gde je rođen, gde živi, koliko je kosmetskih života palo na prostor po kojem hoda i čija je krv natopila tu zemlju“.

„Možda, da govoriš srpski, setio bi se svega toga, ali očigledno da ti je ovako lagodnije, bogatije, luksuznije… Da si ti, Rašiću, osetio bol za ubijenim sinom, silovanom ćerkom, masakriranim bratom, sestrom, roditeljima, da li bi i tada tražio podršku tih monstruma čije su ruke okrvavljene krvlju naših najbližih. Za tebe su veći monstrumi predstavnici Srpske liste koji iskreno, u interesu naroda, izlaze na izbore“, navodi se u saopštenju.

Iz udruženja poručuju Rašiću da je „izdao Srbe“, a da „poziva monstrume da ga podrže“.

„Koalicija Sloboda, kako sebe nazivate, u potpunosti vam odgovara, slobodno gazite i po živima i po mrtvima, slobodno se bogatite na račun prolivene krvi, slobodno sarađujete sa zločincima i teroristima, ta vaša sloboda je na strani neistine i nepravde ili možda ta vaša sloboda znači sloboda za kidnapovane Srbe“, dodaje se.

Rašicća su iz Udruženja još upitali da li će, s obzirom da pretenduje na mesto premijera „UČK ISIS Kosova“, „u tom slučaju zakletvu položiti na ratnom dnevniku Ramuša Haradinaja?“.

Iz udruženja zaključuju da je s Rašićem jedino zagarantovano da „nema ni napretka, ni demokratije ni slobode“.

Koalicija Sloboda objavila je u ponedeljak predizborni spot snimljen u Prizrenu, u kome kandidat za premijera te koalicije Nenad Rašic na albanskom jeziku poziva glasače da glasaju za nju, da bi, kako je rekao, zajedno uklonili političkog monstruma koji se zove Srpska lista.

„Sa ovom iskrenom molbom, pozivam vas da glasate za broj 120, jer s vašim glasom, zajedno ćemo ukloniti negativan uticaj ovog političkog monstruma zvanog Srpska lista“, kaže u kameru Rašić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 20°C

Vedro

Subota
Sunčano

Max: 26°C
Min: 13°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana