NP: Na kovid pozitivno 21, igramo dalje Tanjug

Objavljeno: 02.11.2020. 16:36 Izmenjeno: 02.11.2020. 16:44

Krizni štab Narodnog pozorišta u Beogradu , saopšti je da je u ovoj kući trenutno pozitivno 21 od preko 700 zaposlenih i honorarnih saradnika, a da će se predtave nastaviti da igraju

„Predstave drame, opere i baleta, kao i koncerti u Narodnom pozorištu u Beogradu za mesec novembar izvodiće se prema postojećem repertoaru prateći trenutnu epidemiološku situaciju u Narodnom pozorištu u Beogradu i u Srbiji“, navodi se u saopštenju izdatom, kako se navodi u saopštenju, zbog „različitih neargumentovanih izjava“.

Iz NP podsećaju da „pozorišna publika spada u najdisciplinovanije slojeve našeg društva, a odlukom Kriznog štaba Narodnog pozorišta u Beogradu svi zaposleni tokom svog rada u prostoru Narodnog pozorišta dužni su da nose maske, sem umetnika koji u tom momentu nastupaju.

Repertoar ove nedelje uključuje koncert Opere „Viva Pučini“, komediju Aleksandra Popovića „Bela kafa“, koncert „Viva Mocart“ i balet „Hazarski rečnik – lovac na snove“ koji će biti izveden u Operi i teatru Madlenianum.

Cena ulaznica za koncert „Viva Pučini“ 4. novembra u izvođenju solista Opere i uz klavirsku pratnju na dan izvođena biće umanjena za 50 procenata.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 22°C

Vedro

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 34°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana