Komemoracija Mioslavu Čorbiću studio b

Objavljeno: 04.10.2022. 18:49 Izmenjeno: 04.10.2022. 18:50

Za kolege sa Studija B, on je ipak bio više od toga, neko ko je uvek tu da pomogne onima sa kojima je delio redakciju, podsetio je njegov kolega Zoran Rakić.

Na komemoraciji povodom smrti Mioslava ČOrbića u Starom DIF-u njegovi priojatelji, kolege i saradnici jopš jednom su se oprostili od čuvenog Čorbe koji je obelžio redakciju Srudija Be svojim neponovljivim izveštaijima, prilozima i emisijama o sportu. Kolege će ga pamtiti i po tome što je svima nesebično pomagao, uz svoj specifičan i neponovljiv humor. Misolav Čorbić je sahranje na groblju Orlovača.

Sportsko novinarstvo, a posebno kultna redakcija Studija b koju je činio od 1988. godine, gradio u učinio legendarnom, više neće biti isto bez Mioslav Čorbić, predanog i požrtvovanog novinara, koji je, kao pripadnik stare škole novinarstva, poznavato sport i pristupao mu i analizirao ga uvek detaljno i profesionalno. Za kolege sa studija B, on je ipak bio više od toga, neko ko je uvek tu da pomogne onima sa kojima je delio redakciju, podsetio je njegov kolega Zoran Rakić.

Poslednjih godina je bio neizostavni deo Informativne redakcije Studija B. Pomno je izveštavao o svim aktuelnim političkim dešavanjima u zemlji i svetu i tako pokazao svoj veliki novinarski dar i za druge teme.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 6°C

Pretežno oblačno

Subota
Oblačno

Max: 6°C
Min: 3°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana