Kolarić kritikuje okupljanje ispred opštine Čukarica Tanjug

Objavljeno: 28.06.2019. 17:51 Izmenjeno: 28.06.2019. 17:52

Srđan Kolarić, član GO SNS kritikovao je jučerašnje okupljanje ispred opštine Čukarica, navodeći da je to nastavak pokušaja „male grupe Ðilasovih, Jeremićevih i Obradovićevih pristalica da naprave haos pred održavanje sednice Skupštine. 

„Iako upoznati sa činjenicom da za izdavanje dozvole za radove na Košutnjaku opština nije nadležna, a krijući se iza lažne brige o očuvanju životne sredine, njihov jedini cilj bio je da kompromituju sve što se radi u gradu i državi“, naveo je Kolarić u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

U odsustvu političkih ideja, oni kao jedino oružje koriste ometanje rada institucija koje se bore za bolji život građana, smatra Kolarić i dodaje da mala grupa Ðilasovih, Jeremićevih i Obradovićevih ljudi organizovano izaziva nerede po gradu pokušavajući da zaustavi radove i prosperitet, koji je, kaže, postignut zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću.

„Oni ne rade za dobrobit građana, već sa jedinim ciljem da se domognu vlasti, kako bi zadovoljili lične interese. Podršku im daje N1 televizija, koja se na sve načine trudi da u svojim izveštajima prikaže čelnike Srpske napredne stranke u negativnom svetlu“, konstatuje Kolarić, te zaključuje da su predstavnici SNS svakodnevno s građanima, te da oni najbolje razumeju potrebe običnog čoveka i uvek su spremni da izađu u susret i zajedno sa gradskim i republičkim službama rešavaju njihove probleme.

Uspešnost se, poručuje Kolarić, meri rezultatima rada, što su građani i prepoznali dajući SNS-u poverenje na izborima, a to je, dodaje i „motiv da nastavimo dalje i sve snage usmerimo na napredak i razvoj Čukarice“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Oblačno

Trenutna temperatura 11°C

Oblačno

Utorak
Moguća kiša

Max: 18°C
Min: 10°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana