Koalicija „Neka maske padnu“ predala listu RIK-u Tanjug

Objavljeno: 05.06.2020. 19:27 Izmenjeno: 05.06.2020. 19:27

Koalicija „Nek maske padnu“, koju čine Zelena stranka i Nova stranka, predala je večeras Republičkoj izbornoj komisiji svoju izbornu listu za parlamentarne izbore 21. juna.

Listu je potpisom podržalo 10.860 građana, prvi na listi je lider Zelene stranke Goran Čabradi, a drugi lider Nove stranke Zoran Živković.

Čabradi je posle podnošenja liste rekao da je politika u Srbiji „zagađena“ i da je zagadila sve sfere drustava.

„Ova koalicija će ponuditi rešenja za lažne politike, da ih srušimo i pokažemo da politika u Srbiji može biti drugačija“, rekao je Čabradi.

Naveo je da će ponuditi realna rešenja za probleme građana i pozvao sve da podrže koaliciju „Nek maske padnu“ jer će, kako je istakao, vrlo brzo videti kako „ozbiljni ljudi rade ozbiljne poslove“.

Živković je rekao da je Srbija prelepa zemlja, ali „bolesna“, te da je posao njihove koalicije da se to promeni – da budu bolji uslovi za život i rad građana, da se reši pitanje kriminala…

„Ko želi da glasa o svojoj budućnosti, a ne o budućnosti političara, jer se na izborima ne odlučuje o sudbini političara već o sudbini svih građana, neka glasa za listu naše koalicije, a mi smo tu ne da obećavamo nego da pokažemo da ćemo uraditi sve ono dobro što očekujete da uradimo“, dodao je Živković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 10°C

Vedro

Subota
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana