Knez Petrol donirao rekonstrukciju krova KBC Bežanijska kosa Studio B

Objavljeno: 11.03.2021. 13:18 Izmenjeno: 11.03.2021. 19:25

Jedan od objekata Kliničko bolničkog centra  Bežanijska kosa dobio je potpuno nov i rekonstruisan krov zahvaljujući donaciji kompanije Knez Petrol. 

Vrednost donacije iznosi 6 miliona dinara, kaže predsednik kompanije Knez Petrol Srđan Knežević i dodaje da će se sada nakon završene rekonstrukcije krova početi sa renoviranjem enterijera zgrade.

Izgled krova zgrade pre rekonstrukcije nije bio ni malo reprezentativan, ali su zato vredni radnici, uprkos teškim vremenskim uslovima, u rekordnom roku uspeli ga dovedu u funkcionalno stanje i potpuno osveže i modernizuju izgled zgrade, a sve to zahvaljujući donaciji kompanije Knez Petrol.

Srđan Knežević izrazio je zahvalnost medicinskim radnicima ove bolnice za sve što čine za naše sugrađane u borbi protiv covida 19.

Direktorka KBC Bežanijska kosa Marija Zdravković kaže da je ova donacija od izuzetnog značaja kako za pacijente tako i za sve zaposlene u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

„Sada imamo više prostora za lečenje i zbrinjavanje pacijenata“, kaže direktorka i dodaje da se u narednom periodu planira otvaranje odeljenja za hemodijalizu kao i prostora za lečenje pacijenata koji imaju posledice od preležanog kovida.

Marija Zdravković podseća da Bežanijska kosa trenutno nije u covid sistemu, ali ističe i pored toga u njoj boravi veliki broj pacijenata koji zahtevaju urgentno lečenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Sumaglica

Trenutna temperatura 5°C

Sumaglica

Ponedeljak
Oblačno

Max: 7°C
Min: 2°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana