KM tablice su legalne  registarske oznake koje izdaju organi Republike Srbije studio b

Objavljeno: 21.10.2022. 17:53 Izmenjeno: 23.10.2022. 12:45

KM tablice su legalne  registarske oznake koje izdaju organi Republike Srbije u skladu sa svim propisima i zbog toga je politikantima iz Prištine svrsishodnije da umesto nasilja koje podstiču, počnu da poštuju sporazume na koje su se obavezali.

Neka Vjosa Osmani dobro pogleda i nauči sporazume iz Brisela, jer će tu da vidi da jedino što je nelegalno jeste odluka Prištine da godinu dana pre roka ukine statusno neutralne KS registarske tablice.

Situacija u kojoj se danas nalazimo po pitanju tablica direktna je posledica odluke Prištine da 2020. godine ukine KS tablice i u opticaju ostavi samo takozvane RKS registarske oznake, iako je to u suprotnosti sa sporazumom.

Neka Priština dobro razmisli šta dobija namerom da izazove krizu na severu Kosova i Metohije, jer je činjenica da ni međunarodna zajednica ne gleda blagonaklono na ovakvo podizanje tenzija od strane Osmanijeve i Kurtija.

I Srbi sa severa pokrajine pokazali su jasno vlastima u Prištini šta misle o njihovim jednostranim i nelegalnim odlukama o preregistraciji registarskih oznaka, čiji je bilans nakon skoro dva meseca samo dva preregistrovana automobila na severu Kosova i Metohije. KM tablice su legalne  registarske oznake koje izdaju organi Republike Srbije u skladu sa svim propisima i zbog toga je politikantima iz Prištine svrsishodnije da umesto nasilja koje podstiču, počnu da poštuju sporazume na koje su se obavezali.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 5°C

Slaba kiša

Petak
Oblačno

Max: 6°C
Min: 3°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana