Kašanski: Moramo da slušamo uputstva i verujemo stručnjacima Studio B

Objavljeno: 12.04.2020. 19:52 Izmenjeno: 13.04.2020. 11:55

Ne smemo da, kako to pojedini opozicioni lideri rade, pravimo razlike među zaraženima, već da se borimo i molimo da svi oni pobede Kovid 19, kaže za Studio B urednik vesti u Srpskom telegrafu, Boris Kašanski.

Nisam stručnjak, ali vidim da brojke idu linijom koju su prognozirali upravo oni kojima je to posao. Ja im, kaže Kašanski – verujem. Opozicioni političari i ovu situaciju zloupotreblavjau i prave neumesna poređenja. Bivši načelnik generalštaba, sa suprugom, smešten je u privremenu bolnicu na Sajmu, sin predsednika Srbije leči se na Infektivnoj klinici, a još mnogo nama znanih i neznanih ljudi u sličnim objektima širom zemlje. Jedna od najglupljih stvari koju sam ovih dana čuo je poruka opozicije i generala Malinovića  da je vlast uvredila bivšeg načelnika Generalštaba, Zdravka Ponoša,  jer ga je smestila na Sajam, u privremenu bolnicu namenjenu najlakšim bolesnicima, kaže  Kašanski.

Neki su pamdemiju u Srbiji dočekali kao dar s neba, u nameri i pokušaju da je iskoriste za promenu vlasti. U tom, kao i u svim prethodnim pokušajima,  loše su procenili ugled vlasti na jednoj – i svoj ugled na drugoj stranina,  kod građana Srbije, kaže urednik u Srpskom telegrafu.

Virus nije prekinuo protok misli i informacija, društvene mreže su aktivne kao nikad pre, ali, kaže Kašanski, čini mi se da je na realaciji vlast – opozicija trenutno prilično miran period. Opozicija je shvatila da im se sve što su na početku epidemije pokušali da lansiraju kao loše poteze vlasti, vratilo kao bumerang. Opet, kaže Kašanski, iskustvo me uči da će posle ovog zatišja uskoro uslediti nova bura na srpskoj političkoj sceni.

 

 

.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana