Kada ljubav umeša prste u kuhinji Studio B

Objavljeno: 22.11.2019. 13:57 Izmenjeno: 22.11.2019. 13:57

Dijamantov konkurs priča koje će vas dirnuti i nasmejati.

Svaki kuvar beleži sastojke i korake, ponekad i priliku za koju se jela spremaju. Ali, recepti koji iz njih nastaju nisu samo uputstva koje treba ispratiti, već mnogo više od toga. Bakino testo zauvek znači neizmernu ljubav, a mamina krempita ima ukus povratka kući. Kako je često nemoguće da stavimo sva osećanja u recept, mi smo odlučili da zabeležimo neizgovorena značenja naše kuhinje i prikupimo ih na jednom mestu, poručuju iz Dijamanta.

Dijamant vam preporučuje da pogledate kratak video koji su zabeležili u restoranu emocija.

Posetite www.usvesemesa.rs i podelite svoje sećanje ili porodičnu priču koju vezujete uz omiljeno jelo i dopustite drugim pričama da vas dirnu i nasmeju!

Najbolje priče Dijamant će nagraditi vrednim poklonima koji će se umešati u vašu kuhinju i pomoći u pripremi omiljenih recepata.

Za pripremu ukusnih jela od kojih cela kuća zamiriše, potrebna je ljubav, posvećenost, inspiracija i još jedan neizostavna sastojak. To je Dijamantov margarin koji decenijama predstavlja saveznika zbog kojeg se vaši recepti pamte, i zbog kojih se drage osobe sa nestrpljenjem vraćaju u vaš restoran hrane koja budi emocije. Zato ne zaboravite – #usvesemesaljubav.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Sumaglica

Trenutna temperatura 15°C

Sumaglica

Utorak
Moguća kiša

Max: 18°C
Min: 10°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana