Jugović:Prljava kampanja Ðilasa i Šolak kontraproduktivna Tanjug

Objavljeno: 25.10.2020. 16:23 Izmenjeno: 25.10.2020. 16:23

Narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović rekao je  da se u medijima Dragana Ðilasa i Dragana Šolaka nastavlja brutalna hajka protiv onih ministara koji su najlojalniji Aleksandru Vučiću, ali da ona ne može da oslabi vlast koja radi u interesu svojih građana

„Tajkunski mediji su se najviše obrušavali na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu i na ministra Nebojšu Stefanovića i njegovu porodicu. Rezultat njihovog prljavog posla je apsolutna dominacija politike Aleksandra Vučića kao lidera svih Srba u regionu i predstavnika svih građana Srbije u Evropi i svetu“, naveo je Jugović u saopstenju.

Svojim prljavom kampanjom protiv Aleksandra Vučića, Nebojše Stefanovića i SNS-a tajkunski mediji ne samo da nisu ostvarili svoj cilj, već su postigli kontraproduktivan rezultat u odnosu na svoje planirani ciljeve, ocenio je Jugović.

„Nisu oslabili SNS, već su je učinili ubedljivo najjačim strankom od uvođenja višestranačja na prostorima bivše Jugoslavije“, istakao je on.

Prema njegovim rečima, svi političari koji su izgubili ne mogu biti alternativa Aleksandru Vučiću, uprkos moći novca, medija i tajkuna u čijem su vlasništvu.

Ne postoji prljava kampanja koja će da oslabi vlast koja isključivo radi za interese građanki i građana Srbije““, poručio je Jugović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Sumaglica

Trenutna temperatura 5°C

Sumaglica

Sreda
Promenljivo oblačno

Max: 8°C
Min: 1°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana