Jovičić:Ne brinu Tadić i Ðilas za bezbednost građana Tanjug

Objavljeno: 14.09.2020. 17:21 Izmenjeno: 14.09.2020. 17:21

Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić ocenio je da je očigledno da „ujedinjeno razjedinjena Ðilasova opozicija“ i dalje zna samo horski da ponavlja laži i to sa ciljem da se diskredituju pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, a zahtevom za smenu direktora policije pokušavaju da diskredituju ministra Stefanovića.

„Ne brine Tadić, kao ni Ðilas, za bezbednost građana, nisu nikada ni brinuli, statistika to govori neumoljivo, oni samo traže način da napadnu političke neistomišljenike i da oslabe Vučića napadom na njegove bliske saradnike“, ukazao je Jovičić u saopštenju.

On dodaje da Tadić i dalje radi „kako Ðilas svira“ što dokazuje i današnje saopštenje SDS-a, u kome su samo, kako kaze, prekopirane laži Ðilasovih medija.

Jovičić još ističe da ne mogu ni Tadić ni Ðilas da oproste Vučiću što se u Vašingtonu izborio za srpske interese, kao što ne mogu da mu oproste apsolutnu podršku građana za rezultate koje niže.

„Isto tako ne mogu Stefanoviću da oproste što hapsi narko-dilere i kriminalce koji nekako uvek imaju veze sa Ðilasom i njegovim saradnicima. Zaslepljeni mržnjom Ðilas, Tadić, Jeremić i njihovi saborci kontradiktorni u svojim lažima, više ne znaju ni šta rade ni šta govore, ali samo znaju da po svaku cenu hoće na vlast, pa se ne libe ni lažne vesti da prave i da fabrikuju afere gde ih nema“, naveo je Jovičić.

Kako ddoaje, to nije ništa novo, jer se zna da „Ðilasovci“, gde i sam Tadić očigledno pripada, nemaju ništa drugo da ponude građanima.

SDS je ranije danas ponovo zatražila smenu direktora policije Vladimira Rebića zbog, kako tvrdi, zataškavanja nasilja u Novom Sadu, kao i da se pokrene disciplinski postupak za nadležne u policiji tog grada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 32°C

Vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 37°C
Min: 22°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana