Jovičić: Budžet grada Beograda pun i Đilas i njegove ptice grabljivice bi da ga očerupaju Studio B

Objavljeno: 02.10.2020. 11:30 Izmenjeno: 02.10.2020. 11:30

Potpuno je razumljivo da sada po svaku cenu želi da opet dođe na vlast jer je budžet grada Beograda domaćinskim rukovođenjem opet pun i Đilas i njegove ptice grabljivice bi da ga očerupaju, kaže Jovičić.

Aleksandar Jovičić, član Predsedništva Srpske napredne stranke saopštava:

Dragan Đilas, čovek koji je ostao upamćen kao gradonačelnik koji je najviše zadužio Beograđane u novijoj političkoj istoriji, dao je sebi za pravo da prognozira kada će se desiti smena vlasti u Srbiji. Đilasu, koji je rodonačelnik rijaliti programa u Srbiji, takvi formati nisu smetali dok je zgrtao bogatstvo na njima, a sada krajnje licemerno rijaliti programe pripisuje Aleksandru Vučiću. Svi dobro znamo da nije Vučić gradio Kuću Velikog Brata na državnom zemljištu.

Isto tako RTS mu je bio dobar dok je pljačkao milione prodajući sekunde po ceni koju on odredi, a sada njegovi huligani po njegovoj naredbi motornim testerama jurišaju na taj isti RTS.

Sramno je i licemerno da tajkun Đilas koji je otvarao i zatvarao medije kako mu padne na pamet, sada priča o slobodi medija i optužuje Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Vučića za tobožnju cenzuru.

Isti taj Đilas kome su usta puna poštenja i borbe protiv korupcije ostaće upamćen kod građana Beograda po najvećem despotizmu i korupciji. Njegovi kumovi i prijatelji tajkuni u njegovo ime vršili su egzodus budžeta javnih gradskih preduzeća, a kada se narod konačno oslobodio njihovog jarma, ostalo je 600 miliona manjka u gradskoj kasi.

Potpuno je razumljivo da sada po svaku cenu želi da opet dođe na vlast jer je budžet grada Beograda domaćinskim rukovođenjem opet pun i Đilas i njegove ptice grabljivice bi da ga očerupaju.

 

Služba za informisanje

Srpska napredna stranka

Gradski odbor Beograd

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno oblačno

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana