Jovanović:Potreban nam je mir među nama samima i sa drugima Tanjug

Objavljeno: 17.06.2020. 14:04 Izmenjeno: 17.06.2020. 14:04

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović poručio je da u Srbiji nikad više ne sme biti rata, nasilja, međusobnih sukoba, napada i političkih ubistava, kao što su, kako je rekao, likvidacije Ivana Stambolića i Zorana Ðinđića.

„Umorna je ova zemlja od svega, izmrcvarena i uništena, potreban nam je mir među nama samima, kako bismo ga pronašli i sa svima drugima. Znam o čemu govorim, znam koliko se ljulja tlo pod nama, znam koliko malo treba da Balkan opet gori“, navodi Jovanović u saopštenju u kome se dodaje da je lider LDP-a obišao mesta stradanja Stambolića i Ðinđića.

Istakao je da je „Koalicija za mir“, koju predvodi, napravljena za svakog ugnjetavanog, napadnutog, marginalizovanog, napuštenog i kako bi ideja moderne i građanske Srbije živela i preživela.

Jovanović je naveo da dok drugi, kako kaže, pevaju četničke pesme i orgijaju u kampanji, on izražava zabrinutost nad činjenicom da je Srbija „izgubila sve potencijale i da poslednje rezervoare energije troši za sopstveni opstanak“.

„Zato u ovoj kampanji više ćutim nego što govorim. Sve sam Srbiji rekao i ostalo je da podsećam i upozoravam. Nema odustajanja i povlačenja“, poručio je Jovanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 20°C

Pretežno vedro

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 28°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana