Jovanović: Podrška Srbiji u kojoj je Sablja redovno stanje Tanjug

Objavljeno: 26.05.2020. 18:05 Izmenjeno: 26.05.2020. 18:05

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je  da tabloidi od njega pred svake izbore prave đavola kako bi ga pokolebali u nameri da od Srbije napravi zemlju u kojoj će sudija opet biti sudija, tužilac tužilac, a policija raditi svoj posao.

„Tražimo i podršku za Srbiju u kojoj je Sablja redovno stanje, a ne vanredno“, naveo je Jovanović u saopštenju, ističući da „svaki glas koji LDP osvoji na izborima obavezivaće nas dodatno da se u svakom trenutku suprotstavimo sprezi mafije, ratnih zločinaca, novinara u civilu i ostataka političkog podzemlja, koje nas tri decenije drži kao taoce“.

Kaže da njega i LDP jedino borba za takvo društvo motiviše i hrabri i da nemaju prava da odustanu, kao što i oni koji od njih već 20 godina prave pokretne mete, nikada neće stati.

Jovanović tvrdi da su u tabloidima ponovo aktivirane toliko puta ponovljene laži i optužbe “smišljene još u kabinetima Dragana Jocića i Radeta Bulatovića“, i to sa ciljem da se, navodi, zauvek sakrije istina o 12. martu i, kako kaže, „bratstvu u krvi koje ne dozvoljava da postoji LDP, jer dok je LDP živ, oni neće imati mira“.

Lider LDP-a tvrdi da se opet vade lažni iskazi o nekakvim posetama Centralnom zatvoru i pripadnicima Zemunskog klana koji su, navodi, „već dva puta padali na sudovima“.

Dodaje da je to što je smišljeno da uništi njega, na kraju presudilo svima koji su tim lažima otrovali ljude u Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 23°C

Delimično oblačno

Sreda
Promenljivo oblačno

Max: 26°C
Min: 19°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana