Jovanov: Sad se svaki konj hvali sam Studio B

Objavljeno: 01.07.2019. 20:51 Izmenjeno: 01.07.2019. 20:59

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov oštro je reagovao na tvrdnje Vuka Jeremića i Siniše Kovačevića, koji su sami sebe proklamovali za elitu i nekoga ko je iznad većine naroda u Srbiji.

Još kada bi našli nekoga ko o njima misli bar deset odsto onako kako oni misle sami o sebi, gde bi im kraj bio. Čika Jova Zmaj je pisao u pesmi, koju sigurno znaju napamet, kako Ciganin hvali svoga konja. Došlo novo doba. Sad se svaki konj hvali sam, napisao je Jovanov na Tviteru.

 

Lideri takozvane opozicije otkrivaju iz dana u dan da o narodu, koji pozivaju da za njh glasa, misle sve najgore.

Prvo se, naime, na društvenim mrežama oglasio predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, koji se pohvalio fotografijom ispred Kembridža i potcenjivačkim komentarom kako tamo ne može da se upiše preko veze i da se kupi diploma.

Potom je dramski pisac  Siniša Kovačević i njegov verni sledbenik bez trunke stida otkrio šta opozicija stvarno misli o srpskom narodu, a to je da je glup i neobrazovan, dok je opozicija elita, skoro pa viša bića.

Sve smo što vi niste i nećete biti. Maštate da nam se približite, da vas ponekad smatramo sebi ravnima, da se oslobodite straha koji osećate od naše nadmoći, moralnih stavova, humora, knjiga koje čitamo, pesama koje znamo napamet, muzike koju slušamo, razgovora koje vodimo. Neće moći, napisao je Kovačević na Tviteru.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Vedro

Trenutna temperatura 19°C

Vedro

Petak
Pretežno sunčano

Max: 32°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana