Jovanov: Ponovo napad na Vučićevu decu,prešli su sve granice Tanjug

Objavljeno: 15.02.2020. 15:44 Izmenjeno: 15.02.2020. 15:44

Lideri opozicije Dragan Ðilas i Boško Obradović i njihovi „megafoni“ prešli su baš sve granice u pokušaju da slome predsednika Vučića uvredama koje upućuju njegovoj deci i drugim članovima porodice, izjavio potpredsednik SNS Milenko Jovanov.

Povodom uvreda koje je na Tviteru objavio Sibin Vukadinović, za koga pojedini mediji navode da je blizak Obradovićev saradnik, Jovanov je u saopštenju poručio da ne postoji reč u srpskom jeziku koja bi valjano opisala „poslednji umobolni i izopačeni napad“ na ćerku Aleksandra Vučića.

„Zahtevam od državnih institucija – od pravosudnih do zdravstvenih, da najzad reaguju i sklone sa ulica i iz svakodnevnog okruženja građana Srbije kako one koji onako nešto mogu da smisle, tako i one druge, koji će to za njihov račun da izgovore“, kaže Jovanov.

Pošto oni, navodi Jovanov, ne mogu Aleksandra Vučića da pobede radom, političkim idejama, posvećenošću, marljivošću, znanjem, pokušavaju da ga slome tako što će mu na najodvratniji i najbolesniji način napadati decu i druge članove porodice.

Jovanov kaže da Vučića ni ovaj put nisu slomili, ali su još jednom pokazali da su upravo Ðilas, Obradović, (Vuk) Jeremić i njihova grupacija „politička kanalizacija koja zagađuje javni prostor u Srbiji svojim beščašćem, lažima, uvredama i umobolnim napadima na decu političkih protivnika“.

Naveo je da je sreća za Srbiju, pa će uskoro izbori posle kojih će, voljom naroda, svi oni završiti tamo gde im je i mesto.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 5°C

Delimično oblačno

Sreda
Oblačno

Max: 7°C
Min: 4°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana