Jovanov: Marko Bastać „dokazani“ stručnjak za koronu Tanjug

Objavljeno: 23.04.2020. 16:51 Izmenjeno: 23.04.2020. 16:51

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov rekao je  da je Marko Bastać stručnjak kome bi Dragan Ðilas poverio da se uhvati u koštac protiv korone, ali je ukazao da „niti će Ðilas odlučivati ko šta radi u Srbiji, niti će Srbiji ikada biti potrebna primenjena znanja i stručnost Bastaća“.

Jovanov u saopštenju dodaje da je Bastać „dokazano stručan da kumu nabije kesu na glavu, da ga veže za stolicu i mlati vijačom, ali bi bilo poželjno da Dragan Ðilas objasni građanima Srbije da li su to mere koje bi on primenjivao, po savetu svog stručnjaka“.

Jovanov pita i da li bi Ðilas, po savetu svog stručnjaka Bastaća, umesto maski, građanima na glavu stavljao kese i da li bi, umesto ograničenog kretanja, primenjivali „vezivanje za stolicu?“

„Ovo su vrlo važna pitanja, koja se prosto sama nameću, imajući u vidu primenjena znanja Marka Bastaća, isprobana na sopstvenom kumu“, navodi Jovanov.

On konstatuje da i Bastać i Ðilas, koji mu je namenio ulogu stručnjaka za koronu, mogu da budu spokojni.

„Niti će Ðilas odlučivati ko šta radi u Srbiji, niti će Srbiji ikada biti potrebna primenjena znanja i stručnost Marka Bastaća. Svoja će iskustva, nadam se, moći da uporedi u krugu svojih kolega iz branše, u nekom od zatvora u kojima takvi stručnjaci pre ili kasnije provedu deo svog života“, zaključio je Jovanov, saopšteno je iz SNS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana