Jovanov: Đilas ne razume međunarodnu politiku, a komentariše Tanjug

Objavljeno: 07.09.2020. 15:59 Izmenjeno: 07.09.2020. 15:59

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio je da lider Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas međunarodnu politiku ne razume, niti zna čemu ona doprinosi, ali da voli da komentariše.

Jovanov je tako reagovao na to što je Stranka slobode i pravde pozdravila tvrdnje Tanje Fajon, predsednice Odbora EP za stabilizaciju i pridruživanje Srbije, da srpski parlament nema legitimitet bez opozicije, ocenjujući tu izjavu kao najavu „snažnijeg političkog angažmana EP“.

Potpredsednik SNS je Ðilasu poručio da bi, kada sledeći put krene da saopštava građanima svoje opservacije o međunarodnoj politici, morao da kaže sa kojim se to svetskim liderom sastao ikada u životu, kao i na kojem je svetskom političkom dogadaju učestvovao i šta je tamo za Srbiju postigao.

„Ðilas medunarodne odnose i međunarodnu politiku posmatra iz pozicije voajera, koji niti šta razume, niti čemu doprinosi, ali voli da pogleda i da posle komentariše“, kaže Jovano u saopštenju.

Ðilasu je poručio da se drži tema u koje se razume, a to je, kako kaže, besomučno bogaćenje zahvaljujući političkim pozicijama.

„Za to je stručan, ali o tome ne treba da priča građanima, nego nadležnim organima, a nadam se da se i taj dan bliži“, dodao je Jovanov.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana