Jovanov: Ðilas traži nacionalnu frekvenciju da preprodaje sekunde Tanjug

Objavljeno: 06.05.2021. 10:59 Izmenjeno: 06.05.2021. 10:59

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov postavio je pitanje državnim organima da li se išta dešava po pitanju istrage u vezi s računima predcsednika Stranke slobode i pravde (S SP) Dragana Ðilasa u inostranstvu, jer, kako je rekao, sankcije teraju ljude da razmisle šta je radio.

Jovanov je u Skupštini Srbije pitao kada se mogu očekivati konkretni rezultati istraga.

Kaže da pitanje upućuje, jer je, objašnjava, Ðilas juče imao potrebu da se obrati javnosti, pokazujući da namerava da nastavi tamo gde je stao.

“On ne misli da je bilo gde pogrešio, da je bilo šta uradio što ne treba, ne misli da to što je, dok je bio na vlasti, svojim firmama, zahvaljujući poziciji, obezbedio prihode od 619 miliona evra. On ne smatra da je to nešto pogrešno, da to više ne treba da radi, već smatra da sutra treba da se vrati na vlast, i da prekosutra nastavi tamo gde je stao”, rekao je Jovanov.

On se osvrnuo i na zahteve stranaka koje su juče razgovarale sa evroposlanicima, primetivši da je, kako kaže, Ðilas zatražio nacionalnu frekvenciju za svoje televizije.

“I šta će mu nacionalna frekvencija? Pa da preprodaje sekunde. I od cele priče o tome kako izgleda politički sistem u Srbiji, kako manjka ovo ili ono, mi smo došli dotle da Ðilasu treba nacionalna frekvencija da opet preprodaje sekunde”, rekao je Jovanov.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Sumaglica

Trenutna temperatura 5°C

Sumaglica

Nedelja
Moguća kiša

Max: 6°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana