Napad na prostorije Srpske napredne stranke Studio B

Objavljeno: 28.11.2021. 23:55 Izmenjeno: 29.11.2021. 15:42

Napad je izvršen na prostorije Mesnog odbora SNS-a na Ledinima. 

Stevo Marušić, poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke saopštio je javnosti:

Večeras je izvršen još jedan  napad na prostorije Srpske napredne stranke na Novom Beogradu, u pitanju su prostorije Mesnog odbora na Ledinima.

Podsetimo se, na Novom Beogradu je svojevremeno uništen izlog i oštećen zid Opštinskog odbora, prostorije MO u Bloku 45 u Tržnom centru Enjub  kao i u Bloku 70 kada je kamenovan izlog i uništen deo inventara.

Večerašnji vandalizam je još jedna u nizu provokacija koju sprovode Đilasovi i Jeremićevi eskadroni, a koji mržnjom i rušenjem pokušavaju da ostvare politički poen. Ova grupacija svoje aktivnosti seli na ulicu u želji da nasiljem dobiju ono što nisu u stanju demokratskim sredstvima i na izborima. To se videlo i tokom jučerašnjeg dana kada su pokušali da blokiraju grad. Pošto im to nije uspelo, nervozni i besni, napadaju prostorije SNS. Ovoj grupaciji pomažu i tajkunski mediji predvođeni Šolakom, koji svojom uređivačkom politikom podstiču i ohrabruju nasilje i na taj način pokušavaju da terorišu Srbiju.

Opštinski odbor Srpske napredne Stranke Novi Beograd najoštrije osuđuje napad na naše prostorije. Ovakvo rušilačko ponašanje tzv. opozicije neće nas uplašiti. Ono što daje snagu nama u Opštinskom odboru SNS Novi Beograd jeste podrška građana programu i rezultatima naše stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić.

Masovnost jučerašnjeg skupa u Areni povodom 13 godina od formiranja SNS, potvrđuje izbor građana Srbije – najbolja stranka je Srpska napredna stranka, a predsednik svih građana bio je i biće predsednik naše stranke Aleksandar Vučić.

Ni Đilas, ni Šolak, ni Jeremić zajedno ne mogu promeniti volju građana Srbije koji svakodnevno prepoznaju rezultate rada politike koju predvodi naš predsednik Vučić. Srbija se na njihovu žalost razvija i to ne mogu da zaustave.

Bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju naši ciljevi, a nadležne državne organe pozivamo da počinioce identifikuju i privedu pravdi, navodi Marušić u saopštenju Službe za informisanje Srpska napredna stranke,  Gradskog odbora Beograda.

Nemanja Joksimović, zamenik šefa odborničke grupe SNS i narodni poslanik saopštava:

Pristalice bivšeg režima, oličene u Đilasu i Jeremiću koje kontinuirano sprovode nasilje, govore o mirnim protestima, a svedoci smo svi da je svaki njihov protest bio nasilan, brutalan i da su ih koristili da se obračunaju sa svima koji ne misle kao oni.

Unizili su i prebili čoveka koji je putem vozio bager, a Dragan Đilas je čoveka koji ga je pretukao nazvao herojem.

Ja sumnjam da građani žele da žive u takvom Beogradu i Srbiji, verujem da građani žele da se bore protiv nasilja.

Blokirali su i auto-put, u kojoj zemlji se to dešava, u kojoj zemlji je dozvoljeno da se na brutalan način krši sloboda kretanja bilo kog građanina.

Ovim nasiljem žele samo da zaustave razvoj Republike Srbije koji je omogućen samo zahvaljujući politici Aleksandra Vučića.

Svoju mržnju iskazali su i napadom na naše stranačke prostorije sinoć na Ledinama. Jasno je da predstavnici tajkunskog saveza žele nasiljem da se obračunaju sa predstavnicima Srpske napredne stranke, a to je nedopustivo.

Jasno je da nemaju ni plan ni program, ni za Beograd ni za Srbiju, već je njihova jedina politika mržnja prema Aleksandru Vučiću i prema napretku Srbije.

Mesecima su maltretirali radnike na gradilištima, maltretirali radnike gradskih preduzeća, pretili su nasiljem, pretili su vešalima svima koji podržavaju politiku Aleksandra Vučića. Sećamo se da su nasilno pokušali da upadnu u Skupštinu grada dok je u toku bio sastanak Saveta za rodnu ravnopravnost, kada su žene same bile u sali na skupu i tada su, podsetiću vas, jednoj devojci pokušali da lupe šamar. Podsetiću vas da su tokom prošle godine pokušali nasilno da upadnu i u Narodnu skupštinu, kada su policajce kamenovali, lomili im noge, a kolima hitne pomoći onemogućili prolaz. To su Beograd i Srbija u kojima žele Đilas i njegovi sledbenici da žive, Srbija u kojoj su se Đilas i drugi tajkuni nenormalno bogatili, a građani siromašili.

Verujem da to nije ono šta većinska i pristojna Srbija želi.

Uveren sam da će građani nedvosmislenu podršku na aprilskim izborima pružiti upravo Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci, politici koja iza sebe ima rezultate i koja pravi od Beograda i Srbije bolje i lepše mesto za život svih građana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 23°C

Pretežno oblačno

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana