JKP „BEOGRADSKE PIJACE“ NA 44. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA studio b

Objavljeno: 21.02.2023. 15:38 Izmenjeno: 21.02.2023. 15:38

Beogradske pijace predstaviće se u Hali 4 Beogradskog sajma              

JKP „Beogradske pijace“ se i ove godine odazvalo pozivu Turističke organizacije Beograda da učestvuje na 44. Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava od 23. do 26. februara u Beogradu, pod sloganom „Kad je odmor nije teško“.

Pored bogate i raznovrsne ponude proizvoda, beogradske pijace poseduju i značajan turistički potencijal, zbog čega su ucrtane u turističku mapu Beograda. Spadaju u mesta koja posećuje sve veći broj stranih turista. Posetiocima naše prestonice je obilazak pijaca jedinstvena prilika da osete pravi duh i nepresušnu energiju Beograda, uslužnost prodavaca i srdačnost njenih stanovnika.

Na sajmu turizma, u okviru štanda Beograda, JKP „Beogradske pijace“ će predstaviti svoje manifestacije koje su osvojile srca velikog broja stanovnika Beograda, Srbije i mnogobrojnih turista. Posetioci sajma će biti u prilici da se upoznaju sa sadržajem brojnih manifestacija kao što su: Noć ukusa, Beogradski noćni market, Pijačni karavani, Dečiji karavani, Zabavište zanatište, Dani vina, Dani prirodne kozmetike, Vintidž fest i sl.

Ovaj događaj je od izuzetne važnosti jer okuplja poznate kompanije, turističke agencije, ugostitelje i veliki broj posetilaca svih generacija.

Beogradske pijace predstaviće se u Hali 4 Beogradskog sajma

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana