„Jeremiću je huligan Vučić, ne oni koji bi u RTS dugim cevima“ Tanjug

Objavljeno: 14.06.2019. 17:15 Izmenjeno: 14.06.2019. 17:15

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio je da u svetu Vuka Jeremića nisu huligani oni koji najavljuju da će dugim cevima da upadaju na RTS, već je huligan predsednik Aleksandar Vučić koji je zamolio Jovu Bakića i lidere SZS da skupe hrabrost i sprovedu svoje pretnje u delo.

 

Jovanov u pisanoj izjavi navodi da su „junačine“ Jeremić, Obradović, Bakić i Jeremić, umesto da pokažu kako su strašni i opasni, uradili ono što najbolje znaju – pobegli su u mišje rupe.

„Pa, iz njih objavljuju tvitove u kojima se istovremeno prikazuju kao strašni i opasni i kao žrtve, prikazujući tako čitavoj javnosti i svoju šizofreniju i bedni kukavicluk“, rekao je Jovanov.

Dodao je i da je Jeremić nesposoban da pojmi da postoji neko ko se ne boji njegovog „skakutanja“ na prikolici kamiona, ni pretnji koje svakodnevno upućuje kako on, tako i njegovi politički partneri.

„U njegovom svetu, nisu huligani oni koji najavljuju da će da prebijaju i jure političke neistomišljenike po ulicama, da će dugim cevima da upadaju na RTS i da će u Srbiju da uvedu diktaturu, već je huligan Vučić koji je zamolio da njih četvorica junaka, Jovo Bakić, Boško Obradović, Dragan Ðilas i Vuk Jeremić, skupe hrabrost i konacno sprovedu svoje svakodnevne pretnje u delo“, rekao je Jovanov.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je ranije rekao da je predsednik Vučić „huligan ili covek potpuno suspendovane svesti“, jer opozicione lidere umesto na dijalog poziva na tuču.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana