Jedino Srpska lista predstavlja interes Srba na KiM Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 04. 10. 2019. 11:22:59

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da jedino Srpska lista predstavlja interese Srba koji žive na KiM i zajedno sa Vladom Srbije bori se da oni tamo opstanu.

Na predstojećim izborima na KiM koji se održavaju 6. oktobra, naglašava, Prištini je važno budu izabrani srpski poslanici koji će ispunjavati njihove naloge.

„Ako oni kažu da treba da se glasa za vojsku Kosova da ti poslanici budu u sali i da to prođe. Da mogu sutra uđu u fabrike, na sever Kosova i da se pronađu srpski glasovi koji će to opravdati“, naveo je Stefanović.

Dodaje da jedino Srpska lista predstavlja autentične interese Srba koji žive na KiM i bori se za njihov opstanak, veću bezbednost i sigurnost zajedno sa Vladom Srbije.

„Zato je važno jedinstvo srpskog naroda, da podrže jednu ideju a to je opstanak Srba na KiM i da Srbija mora da živi na KiM“, naglasio je on.

Podseća da je Srpska lista kažnjena zbog spota u kome se kaže „Srbija zove“, a da sa druge strane nema kažne za Nanada Rašića koji kaže da je Srpska lista monstrum i da treba ukloniti sa političke scene.

„Građani treba da razmišljaju šta je čiji interes. Šta je interes lobiranja određenih albanskih političkih stranaka da se glasa za srpske političke stranke. Ljudi treba da razmisle da li je najbolje dati glas onima koji su napravili dogovor sa nekima koji ne misle dobro Srbima na KiM“, zaključio je Stefanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 18°C

Pretežno oblačno

Subota
Jak vetar

Max: 21°C
Min: 13°C

Jak vetar

Vremenska prognoza za 5 dana