Javni prevoz u punom obimu Studio B

Objavljeno: 08.05.2020. 13:57 Izmenjeno: 08.05.2020. 15:49

Javni prevoz u Beogradu krenuo je jutros u istom obimu i na isti način kao pre odluke o ukidanju javnog prevoza, saopštio je gradski sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević i dodao da će prevoz moći da koriste svi građani, a ne samo zaposleni. 

Javni prevoz u Beogradu od jutros saobraća po uobičajenom redu vožnje. Na prestoničkim ulicama je više od 1300 vozila, a u slučaju da bude potrebe, povećaće se njihov broj, kažu u Sekretarijatu za javni prevoz.

Iako svi putnici koji imaju kartu mogu da koriste javni prevoz, gradski sekretar Jovica Vasiljević preporučuje starijim građanima da još uvek ne koriste prevoz, radi sopstvene bezbednosti.

Gužve u vozilima jutros su izostale, a prema prvim procenama popunjenost vozila je oko 20 odsto.

Pravu sliku broja putnika u Beogradu imaćemo od ponedeljka, kažu u Sekretarijatu za javni prevoz. Ukoliko bude potrebno, spremna su i dodatna vozila.

Za korišćenje javnog prevoza mogu da se koriste sve postojeće karte, kao i pre odluke o ukidanju javnog prevoza u vanrednom stanju.

Od prvih jutarnjih polazaka, a po završetku dela Savskog trga, počele su da saobraćaju i tramvajske linije 6, 7, 9, 12 i 14, što će doneti rasterećenje u odvijanju javnog prevoza u glavnom gradu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana