Izmene u radu linije 602 Beoinfo

Objavljeno: 12.04.2021. 14:59 Izmenjeno: 12.04.2021. 14:59

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Nehruovoj i Ulici Jurija Gagarina u zoni raskrsnice istoimenih ulica, od 13. do 22. aprila doći će do promene trase linije 602, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz

Radovi će se izvoditi po fazama, te će se u fazi 1 izvoditi radovi koji podrazumevaju potpuno zatvaranje saobraćajnih traka Nehruove ulice u zoni raskrsnice sa Ulicom Jurija Gagarina za smerove pravo i levo (gledano u smeru od Vojvođanske ulice prema Ulici Jurija Gagarina) od 13. do 17. aprila.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, vozila sa linije 602 će u smeru prema Bloku 44 saobraćati ulicama: Vinogradskom, Vojvođanskom, Gandijevom, Jurija Gagarina, Nehruovom i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

U fazi 2 će se izvoditi radovi koji podrazumevaju potpuno zatvaranje desne kolovozne trake Nehruove ulice u zoni raskrsnice sa Ulicom Jurija Gagarina (gledano u smeru od Ulice Jurija Gagarina prema Vojvođanskoj ulici) od 18. do 22. aprila.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, vozila sa linije 602 će u smeru prema Surčinu saobraćati ulicama: Nehruovom, Jurija Gagarina, Gandijevom, Vojvođanskom, Vinogradskom i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno oblačno

Utorak
Promenljivo oblačno

Max: 21°C
Min: 11°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana