Izmene u radu linija javnog prevoza

Objavljeno: 12.10.2021. 12:39 Izmenjeno: 12.10.2021. 12:39

JKP „Beogradske elektrane” će od sutra od 8.30 časova, u okviru hitne intervencije, izvoditi radove u Ulici Maksima Gorkog (deo između Novopazarske i Petrogradske ulice), zbog čega će doći do zatvaranja predmetne deonice, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linija br. 25, 25P i 26, kao i noćne 26N će u smeru ka Kumodražu i naselju Braće Jerković saobraćati ulicama: Golsvordijevom, Krunskom, Trnskom, Mileševskom, Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog i dalje redovno.

U smeru ka gradu saobraćaće ulicama: Maksima Gorkog, Cara Nikolaja II, Makenzijevom, Kursulinom, Krunskom, Trnskom, Mileševskom, Sinđelićevom i dalje redovno.

Za ovu priliku biće omogućeno levo skretanje za vozila javnog prevoza iz Ulice Maksima Gorkog u Cara Nikolaja II, te iz Ulice cara Nikolaja II u Ulicu Maksima Gorkog.

Privremeno se uspostavljaju stajališta za smer ka Kumodražu i naselju Braće Jerković – u Mileševskoj ulici ispred objekta sa kućnim brojem 14, oko 30 metara posle pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Sinđelićevom ulicom.

Za smer ka gradu – u Sinđelićevoj ulici ispred objekta „Maksi”, oko 20 metara posle pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Mileševskom ulicom.

Radovi bi trebalo da traju dva do tri dana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 27°C

Pretežno vedro

Petak
Pretežno sunčano

Max: 37°C
Min: 24°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana