Izmene u gradskom saobraćaju Beoinfo

Objavljeno: 04.12.2020. 09:45 Izmenjeno: 04.12.2020. 10:31

Izmena trolejbuskih linija zbog radova u zoni raskrsnice Nemanjina i Trga Slavija. Izmene javnog prevoza zbog radova na Starom savskom mostu. U Železniku Ulica radnih akcija biće potpuno zatvorena, na delu od raskrsnice sa Ulicom Lole Ribara do raskrsnice sa Avalskom ulicom, zbog radova JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Zbog isključenja napona u trolejbuskoj kontaktnoj mreži u zoni raskrsnice sa Trgom Slavija u subotu i nedelju od 7 do 22 časa doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se navodi, ukidaju se trolejbuske linije 22 i 29, a uspostavljaju se privremene autobuske linije 22A1 (Trg Slavija – Kruševačka) i 29A (Studentski trg – Medaković 3), dok će i dalje saobraćati linija 21A (Trg Slavija – Učiteljsko naselje).

 

Izmene javnog prevoza zbog radova na Starom savskom mostu

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju na Starom savskom mostu, doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Kako je najavljeno iz Sekretarijata za javni prevoz, radovi će se izvoditi bez saobraćaja od 5. decembra od 22 časa do 6. decembra do 22 časa.

U navedenom periodu menja se režim rada linija JGP-a na sledeći način: ukidaju se tramvajske linije 7, 9, 11L i 12; uspostavlja se privremena tramvajska linija 7L koja će u oba smera saobraćati na relaciji Ustanička – Pristanište, uspostavlja se privremena tramvajska linija 9L koja će u oba smera saobraćati na relaciji Omladinski stadion – Banjica; tramvajska linija 13 se pojačava; uspostavlja se privremena autobuska linija 7A na relaciji Blok 45 – TC „Ušće“. Vozila na ovoj liniji će saobraćati sledećom trasom: Blok 45 – Dr Ivana Ribara – Jurija Gagarina – (Bulevar Milutina Milankovića u smeru ka TC „Ušće“/ Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar crvene Armije, Marka Hristića u smeru ka Bloku 45) – Milentija Popovića – Ušće – TC „Ušće“.

Vozila sa linija 78 i 83 će u smeru ka Trgu Slavija saobraćati sledećim saobraćajnicama: Bulevar Mihajla Pupina, Brankov most, Brankova, Crnogorska, Karađorđeva i dalje redovnom trasom. U povratku sledećim saobraćajnicama: Karađorđeva, Crnogorska, Brankova, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom.

Nakon završetka radova vozila sa linija 78 i 83 se vraćaju na redovne trase.

Tokom izvođenja radova uspostavlja se privremeno stajalište u Brankovoj ulici (na silaznoj rampi sa Brankovog mosta) u smeru ka Savskom trgu, kao i stajalište „Ekonomski fakultet“ (oba smera) u visini parking garaže u smeru ka Brankovom mostu, odnosno 30 metara ispred raskrsnice sa Ulicom zemunski put (u visini parka) u smeru ka Savskom trgu.

 

Izmena režima rada linija javnog prevoza u Ulici radnih akcija u Železniku

Ulica radnih akcija biće potpuno zatvorena, na delu od raskrsnice sa Ulicom Lole Ribara do raskrsnice sa Avalskom ulicom, zbog radova JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”. Kako je najavljeno iz Sekretarijata za javni prevoz, raskrsnica ulica Radnih akcija i Avalske biće slobodna od subote, 5. decembra od 8 časova do utorka, 8. decembra do 16 časova.

Tokom izvođenja radova vozila javnog prevoza će saobraćati na sledeći način: linija 54 – vozila će u oba smera saobraćati ulicama: Avalskom, Radnih akcija, Lole Ribara, Savskom, Bore Stankovića i dalje u skladu sa radovima koji se izvode u zoni petlje „Petlovo brdo”; linija 55 – vozila će u oba smera saobraćati ulicama: Vodovodskom, Lole Ribara, Svete Milutinovića i dalje redovno; linije 58 i 88 – vozila će u oba smera saobraćati ulicama Avalskom, Radnih akcija, Lole Ribara, Vodovodskom i dalje redovno; linija 512 – vozila će u oba smera saobraćati ulicama: Vodovodskom, Lole Ribara, Stevana Filipovića i dalje redovno; linija 521 – vozila će u oba smera saobraćati ulicama Avalskom, Radnih akcija, Lole Ribara, Stevana Filipovića i dalje u skladu sa radovima koji se izvode u zoni petlje „Petlovo brdo”; linija 522 – vozila će saobraćati ulicama Milorada Ćirića, Lole Ribara, Radnih akcija, Avalskom i dalje redovno.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 31°C

Vedro

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 34°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana