Izmene režima javnog prevoza Beoinfo

Objavljeno: 22.09.2020. 12:12 Izmenjeno: 22.09.2020. 12:12

Zbog radova na redovnom održavanju Ulice Dušana Damjanovića, na delu od Ulice 13. oktobra prema Ruckoj ulici, sutra će od 7 do 15 časova doći do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Zbog radova na redovnom održavanju Ulice Dušana Damjanovića, na delu od Ulice 13. oktobra prema Ruckoj ulici, sutra će od 7 do 15 časova doći do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova doći će do potpunog zatvaranja Ulice Dušana Damjanovića u zoni radova, pa će linije javnog prevoza saobraćati na sledeći način: vozila sa linije 553 će saobraćati sledećim trasama: 13. oktobra – Duboko – Palih boraca Male Moštanice – Moštanička – „terminus Rucka”; Vozila sa linija 860A i 860J će saobraćati trasom: 13. oktobra – Duboko – Palih boraca Male Moštanice – Moštanička i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, a linija 553 i privremeno stajalište „Mala Moštanica (brdo)” u Moštaničkoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom palih boraca Male Moštanice.

Izmena režima javnog prevoza zbog redovnog održavanja u Bulevaru Nikole Tesle

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Bulevaru Nikole Tesle, na delu od Bulevara Mihajla Pupina do Ulice ušće doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi bez saobraćaja po fazama i to:

Faza 1 – Bulevar Nikole Tesle – zatvaranje ulice za saobraćaj u smeru ka Zemunu, od 23. septembra od 7 časova do 27. septembra do 15 časova, pri čemu će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način: linije 15, 84, 704, 706 i 707 će se u smeru prema Zemunu kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom trešnjinog cveta, Bulevarom Nikole Tesle i dalje redovnom trasom, dok će u smeru prema gradu saobraćati redovno.

Linije 27E i 35 će se u smeru prema terminusu Novi Beograd (Blok 20) kretati Bulevarom Mihajla Pupina, ulicama Milentija Popovića i Vladimira Popovića do terminusa (Blok 20), dok će u smeru prema gradu saobraćati redovno.

Linija 60 će u smeru prema okretnici „Novi Beograd (Toplana)” saobraćati preko Brankovog mosta, ulicama Milentija Popovića, Vladimira Popovića, Zemunskim putem, Brodarskom ulicom i dalje redovnom trasom, dok će u smeru prema gradu saobraćati redovno.

Faza 2 – Bulevar Nikole Tesle – zatvaranje ulice za saobraćaj u smeru ka centru grada, od 30. septembra od 7 časova do 4. oktobra do 15 časova, pri čemu će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način: linije 15, 84, 704, 706 i 707 će se u smeru prema centru grada kretati Bulevarom Nikole Tesle, Ulicom trešnjinog sveta, Bulevarom Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom, dok će u smeru prema Zemunu saobraćati redovno.

Linije 27E, 35 i 60 će u oba smera saobraćati redovno.

Vozila na izmenjenom delu trase koristiće postojeća stajališta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 12°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 20°C
Min: 8°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana