Izmene na linijama javnog prevoza Tanjug

Objavljeno: 11.05.2020. 13:36 Izmenjeno: 11.05.2020. 13:39

Tokom izvođenja radova na nadvožnjaku u Kirovljevoj ulici, doći će do izmene linija javnog prevoza u smeru ka Požeškoj ulici, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz. Zbog izvođenja radova u Ulici 20. oktobra u Malom Mokrom Lugu doći će do izmene u radu linija javnog prevoza od 12. do 24. maja, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Izmene na liniji 310 zbog radova u Malom Mokrom Lugu

Radovi na redovnom održavanju će se izvoditi u delu ulica 27. marta i Pavla Vasića. Kako se navodi, vozila sa linije 310 saobraćaće ulicama: Slobodana Lale Berberskog, Pavla Vasića, Narodnog fronta i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase biće uspostavljena privremena stajališta: „20. oktobra” u Ulici Pavla Vasića, 20 metara posle raskrsnice sa Ulicom Slobodana Lale Berberskog; „Milana Predića” u Ulici Pavla Vasića, 15 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Milana Predića i „Hazarska” u Ulici Pavla Vasića, 15 metara posle raskrsnice sa Hazarskom ulicom.

Izmene na linijama javnog prevoza zbog radova na nadvožnjaku u Kirovljevoj

Tokom izvođenja radova na nadvožnjaku u Kirovljevoj ulici doći će do izmene linija javnog prevoza u smeru ka Požeškoj ulici, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Za vreme trajanja radova, linije 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88 i 560E, kao i noćne linije 37N, 51N i 56N kretaće se u smeru ka Banovom brdu sledećom trasom: Bulevar vojvode Mišića – petlja Radnička – petlja Hipodrom – Požeška i dalje redovnom trasom.

Kako se navodi, linija 85 saobraćaće trasom: Jurija Gagarina – Most na Adi – petlja Radnička – petlja Hipodrom – Požeška i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se stajališta: „petlja Radnička”, „Ada Ciganlija” i „Kirovljeva”, dok će se na izmenjenom delu trase koristiti stajalište „Kneza Višeslava” kod Šumarskog fakulteta.

U saopštenju se podseća da je JP „Putevi Beograda” procenilo da je nadvožnjak u Kirovljevoj, koji spaja Radničku ulicu sa Banovim brdom, u lošem stanju, te u cilju bezbednosti saobraćaja predložilo meru ograničenja kretanja vozila težih od 12 tona.
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 24°C

Vedro

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana