Izmena režima tramvajskih linija u Ulici vojvode Stepe Beoinfo

Objavljeno: 26.08.2021. 15:02 Izmenjeno: 26.08.2021. 15:02

Tokom izvođenja radova na montaži tramvajskih detektora na kontaktnu mrežu u Ulici vojvode Stepe, od 28. avgusta od 1 čas do 30. avgusta do 3 časa biće izmenjen režim rada linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz

Za vreme radova doći će do isključenja struje iz tramvajske kontaktne mreže, zbog čega neće funkcionisati tramvajski saobraćaj duž Ulice vojvode Stepe, pa će važiti sledeći režim rada linija javnog prevoza: tramvajska linija 9 će saobraćati na relaciji Trg oslobođenja – Blok 45 i nosiće oznaku 9L, tramvajska linija 10 će saobraćati na relaciji Kalemegdan (Donji grad) – Trg oslobođenja i nosiće oznaku 10L. Uspostavlja se privremena autobuska linija 9A koja će saobraćati na relaciji Trg Slavija – Banjica 2 sledećom trasom: Trg Slavija – Bulevar oslobođenja – Vojvode Stepe – Bebelova – Baštovanska – Paunova – Banjica 2.

S obzirom na to da se od 29. avgusta u redovan saobraćaj vraćaju tramvajske linije duž Bulevara kralja Aleksandra, linija 14 će do kraja radova u Ulici vojvode Stepe saobraćati na relaciji Trg oslobođenja – Ustanička i nosiće oznaku 14L.

Privremena autobuska linija će koristiti sva postojeća stajališta, kao i novouspostavljeno „Vračarska 1” u Baštovanskoj ulici u visini postojećeg tramvajskog.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Sumaglica

Trenutna temperatura 19°C

Sumaglica

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana