Izmena režima rada tramvajskih linija Studio B, Beoinfo

Objavljeno: 03.05.2019. 13:33 Izmenjeno: 03.05.2019. 13:33

Sutra od 1 do 24 časa biće izmenjen režim rada pojedinih tramvajskih linija, zbog radova na tramvajskoj kontaktnoj mreži u okretnici „Kluz”, u Bulevaru kralja Aleksandra.

Kako saopštavaju iz GSP-a, tramvaji sa linije 5 saobraćaće na relaciji Kalemegdan /Donji grad/ – Vukov spomenik – Tašmajdan, sa oznakom 5L. Tramvajske linije 6 i 7 privremeno se ukidaju, a tramvajska linija 12L se pojačava. Tramvaji sa linije 14 saobraćaće na relaciji Banjica – Vukov spomenik – Omladinski stadion, sa oznakom 14L. Uspostavlja se autobuska linija 6A na relaciji Vukov spomenik – Ustanička. Trasa linije je: Vukov spomenik – Kraljice Marije – Bulevar kralja Aleksandra – terminus „Ustanička”.

Vozila će vršiti promenu smera kretanja na sledeći način: Bulevar kralja Aleksandra – Ruzveltova – Kraljice Marije. Dolazno i polazno stajalište za liniju 6A (kod Vukovog spomenika) jeste u Ulici kraljice Marije, zajedno sa linijama 32, 66 i EKO1.

Privremeno se ukida stajalište „Vukov spomenik /Bulevar kralja Aleksandra/”, u oba smera, za tramvajske linije 5, 6, 7 i 14. Vozila sa linije 6A koristiće postojeća stajališta linija JGP duž trasa tramvajskih linija, dodaje se u saopštenju.

Radove će izvoditi OJ „Elektrograđevinska operativa” GSP „Beograd”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 23°C

Delimično oblačno

Sreda
Promenljivo oblačno

Max: 26°C
Min: 19°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana