Izmena režima rada linije 309 Beoinfo

Objavljeno: 01.11.2021. 15:01 Izmenjeno: 01.11.2021. 15:01

Tokom nastavka izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici vojvode Stepe Stepanovića, na delu od Ulice Željka Milivojevića do Višnjićeve u naselju Kaluđerica (Grocka) od 2. novembra od 9 časova do 12. novembra i dalje će važiti privremeni režim rada linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz

Tokom izvođenja radova doći će do potpunog zatvaranja kolovoza Ulice vojvode Stepe Stepanovića, te će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način: vozila sa linije 309 će i dalje saobraćati na skraćenoj trasi do privremenog terminusa u zoni stajališta „Put za Institut“ kod restorana „Tri tiganja“ na Smederevskom putu i nosiće oznaku 309L, privremene minibus linije 309L1 i 309L2 će saobraćati na trasi: Kaluđerica (Ribnička), Ribnička, Đure Đakovića, Kralja Petra I, Smederevski put, Bulevar revolucije, Proleterskih brigada, Save Kovačevića, Milana Rakića, Dragoljuba Stojanovića, Žikice Jovanovića Španca, Vojvode Stepe Stepanovića, Višnjićeva, Radisava Ignjatovića, Kaluđerica (Višnjićeva).

Vozila će na privremenom delu trase koristiti sva postojeća, kao i novoformirana privremena stajališta javnog linijskog prevoza putnika za liniju 309L1.

U smeru ka privremenom terminusu „Kaluđerica (Višnjićeva)“: Višnjićeva – dolazno stajalište koje se uspostavlja u Ulici vojvode Stepe Stepanovića, na poziciji oko 15 metara ispred zone raskrsnice sa ulicom Višnjićeva. U smeru ka privremenom terminusu „Kaluđerica (Ribnička)“: Kaluđerica (centar) – polazno stajalište koje se uspostavlja u Ulici vojvode Stepe Stepanovića, neposredno ispred kolskog ulaza u objekat sa kućnim brojem 10.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 28°C

Vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 36°C
Min: 23°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana